factureaza.ro
Tu ce facturezi azi?

Noutăți factureaza.ro

12 iul
2023

Suport extins pentru emiterea automată de facturi din încasările online prin Stripe

Dacă generezi automat facturi din încasări online prin Stripe, am îmbunătățit integrarea ca să includă și mai multe sisteme ecommerce.

4 iul
2023

Emitere facturi pentru orele lucrate direct din fișa client

Folosești pontajul? Cu un singur click emiți facturi (sau proforme și comenzi) pe baza orelor lucrate direct din fișa de client.

26 iun
2023

Îmbunătățirea preluării datelor la facturile generate automat din încasările online prin Stripe

Am îmbunătățit modul de colectare a datelor despre client și despre produsele/serviciile achitate de client, atunci când factura este emisă dintr-o încasare prin Stripe.

20 iun
2023

Retrimitere automată facturi la e-Factura în caz de erori temporare la infrastructura IT a ANAF

Dacă în infrastructura IT apar erori temporare de transmitere către SPV Anaf, factureaza.ro va încerca retrimiteri automate și te va notifica pe email.

16 iun
2023

Fișa client conține proiectele și pontajele

Fișa de client conține două secțiuni noi: proiecte și pontaje. Vei regăsi aceste detalii inclusiv în fișa de client care se exportă în format PDF.

6 iun
2023

Importuri Excel smart

Atunci când pregătești un fișier de import (poziții de factură, clienți, produse sau pontaje), aplicația identifică și asociază corect coloanele din tabelul de import. Nu mai e nevoie să urmezi șabloane rigide de import. Pregătește fișierul cum îți este mai ușor, iar factureaza.ro va ști să interpreteze datele furnizate de tine. Iar dacă apar ambiguități, poți corecta asocierea coloanelor înainte de rutina de import.

31 mai
2023

Pontajul a devenit și mai ușor

Când vrei să adaugi un pontaj, anumite câmpuri vor fi precompletate cu date preluate din pontajele introduse recent. Astfel, procesul va deveni mai simplu și rapid, mai ales la introducerea de pontaje multiple. Iar în cazul în care datele precompletate de aplicație nu se potrivesc nevoilor tale, le poți schimba foarte ușor.

22 mai
2023

Import pontaje din Excel

De acum poți importa pontajele tale din fișiere Excel, OpenOffice, LibreOffice sau Google Sheets.

17 mai
2023

Notificări status trimitere facturi pe mail

Se întâmplă să trimiți facturile direct din aplicație și să greșești la introducerea adreselor de email sau să fie probleme cu serverele de email ale clientului.
De acum vei fi notificat automat dacă email-ul tău cu factura nu a fost livrat, indiferent dacă problema este temporară și se încearcă retrimiterea în mod automat, sau dacă este vorba de o eroare permanentă.

24 apr
2023

Generează automat facturi din încasările online prin Stripe

Dacă procesul tău de încasare se bazează inițial pe plata online prin Stripe, ai acum posibilitatea de a genera și de a trimite automat factura corespunzătoare tranzacției clientului.
Această facilitate funcționează cu orice platformă care implementează plăți prin intermediul Stripe, inclusiv cu pluginul nostru de woocommerce.

10 apr
2023

Opțiune export e-factura pentru facturile în 2 monezi

În cazul în care emiți facturi în două monede, la exportul e-factura (UBL XML) se utilizează implicit moneda străină. Am introdus o opțiune care permite conversia tuturor valorilor, incluzând prețuri, sume și totaluri, în RON.

17 mar
2023

Emitere recurentă automată de facturi, proforme şi comenzi

Abonamentele definite de tine pot de acum emite atât facturi, cât şi proforme sau comenzi

15 mar
2023

Adaugă ştampila pe facturile tale

Am crezut 16 ani că ştampila nu va mai avea ce căuta pe factură ... ne-am înşelat :)
De acum poţi personaliza facturile (și celălalte tipuri de documente) cu ștampila firmei. Încărcați pur și simplu o imagine cu ștampila și alegeți poziţia acesteia în factură.

9 mar
2023

Filtrare facturi după ţara clientului

Am introdus un criteriu de filtrare nou, şi anume ţara clientului. Astfel poţi filtra mai uşor facturile "interne" şi cele "externe".

25 ian
2023

Generarea automată factură la plata unei proforme sau comenzi

De acum poți configura comenzile şi proformele să genereze automat o factură la adăugarea unei plăți.
Factura generată va cuprinde toate pozițiile din comandă/proforma, iar toate plăţile înregistrate în contul comenzii/proformei vor fi automat asociate facturii create.